3-Daags Kerst Arrangement

It’s the most wonderful time of the year!

Landgoed Altenbroek staat helemaal in het teken van kerst.

De omgeving en de tuinen lenen zich uitstekend voor een frisse winterse wandeling door het prachtige heuvellandschap van de Voerstreek. 

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor aankomst, na deze datum worden er annuleringskosten in rekening gebracht.

Om alles zo goed mogelijk voor te bereiden kunt u eventuele dieetwensen of allergieën tot 15 december 2021 aan ons doorgeven. 

 

Boek dit arrangement

KERSTARRANGEMENT
3-daags, 2 nachten
Aankomst 24 of 25 december

  • 2 x overnachting
  • 2 x 5-gangen diner met aperitief en amuse, inclusief bijpassend drankenarrangement.
    -Wij ontvangen u tussen 18:00 en 18:30 met een aperitief
    -Tijdens het diner serveren we tafel water, bijpassende wijnen, frisdranken of tapbier en ter afsluiting koffie of thee
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verrassing op de kamer
  • Wandelkaart Altenbroek

 

Vanaf

€ 499,00

per persoon


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen om 's avonds op een culinaire wijze de dag af te sluiten.

Bekijk dit arrangement
Zomer weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Zomer midweek arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een midweek op ons mooie Landgoed. Met vier of vijfovernachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om in alle rust de omgeving te ontdekken. Inclusief één 3-gangen diner om 's avonds heerlijk te ontspannen na een bewogen dag.

Bekijk dit arrangement
Zomer midweek arrangement Landgoed Altenbroek

Heerlijk genieten!

Landgoed Altenbroek is de bestemming deze lentemaanden. Wanneer het voorjaar neervalt over de Voerstreek, komt de omgeving weer in bloei en wordt de rust en natuurpracht extra goed ervaren. Wij bieden een heerlijk voorjaars arrangement aan in ons warme en sfeervolle hotel, inclusief welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 1 x dineren in ons restaurant en een top onbijtbuffet.

Bekijk dit arrangement
Natuurgebied Voerstreek Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 3-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement