Culinair arrangement

Culinair Arrangement

Beleef culinaire luxe bij Landgoed Altenbroek

Toe aan ultieme ontspanning zowel op gebied van rust als culinaire luxe? Dan is Landgoed Altenbroek de place to be voor jou. 

Landgoed Altenbroek is met haar unieke ligging dé perfecte locatie om rust te combineren met een gezellig dagje uit. En als kers op de taart na afloop aanschuiven in ons restaurant om te genieten van een smaakvolle, culinaire beleving. 

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 3-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Te boeken tot en met 31 augustus

Boek dit arrangement

Culinair arrangement

  • 1 overnachting, ook beschikbaar in het weekend
  • Culinair 3-gangen diner 
  • Aperitief inbegrepen
  • Koffie en friandises van het huis
  • Wijnarrangement inbegrepen
  • Inclusief uitgebreid ontbijt
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Verrassing op de kamer

Vanaf

189,-

p.p.


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen om 's avonds op een culinaire wijze de dag af te sluiten.

Bekijk dit arrangement
Zomer weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Zomer midweek arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een midweek op ons mooie Landgoed. Met vier of vijfovernachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om in alle rust de omgeving te ontdekken. Inclusief één 3-gangen diner om 's avonds heerlijk te ontspannen na een bewogen dag.

Bekijk dit arrangement
Zomer midweek arrangement Landgoed Altenbroek

Heerlijk genieten!

Landgoed Altenbroek is de bestemming deze lentemaanden. Wanneer het voorjaar neervalt over de Voerstreek, komt de omgeving weer in bloei en wordt de rust en natuurpracht extra goed ervaren. Wij bieden een heerlijk voorjaars arrangement aan in ons warme en sfeervolle hotel, inclusief welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 1 x dineren in ons restaurant en een top onbijtbuffet.

Bekijk dit arrangement
Natuurgebied Voerstreek Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht.

Bekijk dit arrangement