Dank aan onze tevreden gasten!

Beoordelingen


tripadvisor

Jan
Nederland
25 december 2022

Mooi en rustig Landgoed.

Op het laatste moment met de kerst gezocht naar hotel in Zuid Limburg. Kwamen net over de grens bij dit hotel uit. Het ligt wat afgelegen, maar je kan er mooi wandelen. Sfeervolle ambiance voor zowel ontbijt en diner. Knapperend haardvuur in een sfeervolle ruimte. Ontbijt is zeer uitgebreid en smakelijk. Het diner was geweldig, de porties zijn niet zo groot , maar een verrassing voor je smaak papillen! Zelden zo goed gegeten!

tripadvisor

Joke
Nederland
14 oktober 2022

Genoten van een heerlijk weekend op een top locatie!

Hele mooie rustige locatie met veel wandel/fiets mogelijkheden. Wij hadden elektrische fietsen gehuurd en daarmee naar Maastricht gereden. Kamers zijn zeer ruim met goede bedden. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid ‘en s-avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij!

bookingcom

Dominique
Nederland
13 mei 2022

Schitterende accommodatie op een schitterende plek.

Schitterende accommodatie op een schitterende plek. Heel mooi gebouw, mooie kamer, heerlijk bed en een goede douche. Mooie omgeving, het ligt lekker rustig. En een heerlijk ontbijt.

formitable

Pat Van Lantschoot
Nederland
27 februari 2022

Een echte aanrader

Ontvangst in een verbluffend mooi kader waar alles in harmonie is. Heel attent en vriendelijk personeel. Pareltjes voor fijnproevers. Tongstrelende smaakjes in een uitgebalanceerd palet. Als een kunstwerk geserveerd. Heerlijk variërende en verrassende structuren. Wij hebben fantastisch genoten!

formitable

Winfried Kooijman
Nederland
31 januari 2022

Een werkelijke verrassing!

Zoveel kwaliteit, zoveel smaak, zoveel kleur, zoveel geur, zoveel geweldige opmaak en zoveel aandacht van alle personeel! Al onze zintuigen aangenaam verrast! CHAPEAU! Een echte aanrader!

google

Kurt van Hout
Nederland
29 december 2021

De Kerstdagen doorgebracht

Zeer rustige locatie en mooie kamers. Ontbijt was meer dan uitgebreid en super vriendelijke bediening. Toch een kleine opmerking, een laadpaal zou zeker niet misstaan. Is een tip en zeker geen kritiek. wij komen zeker nog terug

bookingcom

Ben
Nederland
10 november 2021

Geweldige lokatie waar je echt tot rust kan komen.

Geweldige lokatie waar je echt tot rust kan komen. Een zeer goed restaurant, waar wij echt culinair zijn verrast

bookingcom

Nicole
België
9 oktober 2021

Onthaal en personeel was zeer vriendelijk en bekwaam.

Het eten in het restaurant was een Michelin ster waardig. De bediening was top! De kamers waren tip top, ook het bed.

tripadvisor

Anneriet
Nederland
14 augustus 2021

Een geweldige ervaring, prachtig gerestaureerd landhuis!

Mooie kamers, echt een warm welkom. Vriendelijk personeel. Mooie hal waar ook de incheck is . Aparte ervaring gezellig aan de ronde tafel . Met een heerlijk kopje koffie!

10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.

Love is in the air Love x

Ons landgoed staat dinsdag 14 februari tot en met zaterdag 18 februari in het teken van liefde en daarom bieden wij een heerlijk valentijnsarrangement voor twee aan. Kom samen met uw partner genieten in ons prachtige hotel.

Nu boeken