Dank aan onze tevreden gasten!

Beoordelingen


formitable

Pat Van Lantschoot
Nederland
27 februari 2022

Pat Van Lantschoot

Een echte aanrader. Ontvangst in een verbluffend mooi kader waar alles in harmonie is. Heel attent en vriendelijk personeel. Pareltjes voor fijnproevers. Tongstrelende smaakjes in een uitgebalanceerd palet. Als een kunstwerk geserveerd. Heerlijk variërende en verrassende structuren. Wij hebben fantastisch genoten!

formitable

Winfried Kooijman
Nederland
31 januari 2022

Winfried Kooijman

Een werkelijke verrassing! Zoveel kwaliteit, zoveel smaak, zoveel kleur, zoveel geur, zoveel geweldige opmaak en zoveel aandacht van alle personeel! Al onze zintuigen aangenaam verrast! CHAPEAU! Een echte aanrader!

google

Kurt van Hout
Nederland
29 december 2021

Kurt van Hout

De Kerstdagen doorgebracht. Zeer rustige locatie en mooie kamers. Ontbijt was meer dan uitgebreid en super vriendelijke bediening. Toch een kleine opmerking, een laadpaal zou zeker niet misstaan. Is een tip en zeker geen kritiek. wij komen zeker nog terug

bookingcom

Ben
Nederland
10 november 2021

Ben

Geweldige lokatie waar je echt tot rust kan komen. Een zeer goed restaurant, waar wij echt culinair zijn verrast

tripadvisor

Anneriet
Nederland
14 augustus 2021

Anneriet

Een geweldige ervaring, prachtig gerestaureerd landhuis! Mooie kamers, echt een warm welkom. Vriendelijk personeel. Mooie hal waar ook de incheck is . Aparte ervaring gezellig aan de ronde tafel . Met een heerlijk kopje koffie!