Kamers & Suites

Ervaar eigentijds comfort in één van onze 43 authentieke kamers en suites op Landgoed Altenbroek.

Onze kamers en suites zijn uniek, zijn onderling verschillend, maar zijn allemaal smaakvol ingericht.  

Elke kamer is voorzien van airconditioning en biedt op eigen wijze toegankelijke luxe. Naast onze unieke kamers en suites beschikt Landgoed Altenbroek over een bijzonder ingericht stalmeesters huisje waar u met maximaal zes personen van een langer verblijf kunt genieten.

De foto's geven een goede impressie van de verschillende kamertypes, door de vele verschillen kan er in werkelijkheid altijd iets anders zijn. 

Standaard in alle kamers

 • Hoge kwaliteit Swiss Sense bedden
 • Airconditioning
 • Flat screen televisie
 • Gratis wifi
 • Kluisje
 • Koelkastje (model minibar)
 • Koffie & thee faciliteiten
 • Badkamer met bad of douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Uniek uitzicht 
 • Gratis parkeren
Show all Suites Kamers

Castle Suite

De castle suite heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de tuinen.

Deze ruime kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft zoals een bad en een ruime inloop douche. 

 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Royal Suite

Voel u als een Royal in onze Royal Suite! Deze riante suite heeft een oppervlakte van ruim 36 m² en is gelegen in het "kasteel" gedeelte van ons hotel, het heeft hoge plafonds met bijzondere details en biedt een fantastisch uitzicht over de tuinen. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Courtyard Suite

Onze Courtyard suite heeft een oppervlakte van ongeveer 42 m² en biedt een fantastisch uitzicht over onze binnenplaats. Deze ruime suite beschikt over een knus slaapgedeelte, een lounge gedeelte met zithoek, bureau en voldoende bergruimte.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Mansion Suite

Onze mansion suite heeft een oppervlakte van ongeveer 37 m² en biedt een bijzonder panoramisch uitzicht over de tuin en de vijver. Deze suite is voorzien van een badkamer met regendouche en bad. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Altenbroek Suite

Onze Altenbroek suite heeft een oppervlakte van ongeveer 27 m² en biedt een prachtig uitzicht over onze binnenplaats en tuinen. Deze suite beschikt over een badkamer met bad en douche en bijzonder uitzicht. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Loft Suite

Onze loft suite heeft een oppervlakte van ruim 40 m² bestaat uit 2 etages en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met uitzicht over de binnenplaats en de tuinen. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Castle Room

De castle room heeft een oppervlakte rond de 23 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de binnenplaats.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Estate Room

Een ruime kamer met uitzicht over het landgoed of de binnenkoer. Onze estate room heeft een oppervlakte tussen de 25 en 30 m² en biedt uniek uitzicht. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Garden Room

Onze garden room telt ca. 23 m² en biedt fantastisch uitzicht over de tuinen.Deze kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Cosy Room 

Onze cosy room is ca. 15 m² is gelegen op de 2e etage (de zolder met schuin dak) en is perfect voor een korter verblijf. Deze kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer

Compact Room 

Met 11m² is onze Compact Room geschikt en perfect voor een kort verblijf. De Compact Room heeft alle voorzieningen die u mag verwachten. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer