Kamers & Suites

Ervaar eigentijds comfort in één van onze 43 authentieke kamers en suites of in een van onze luxe vakantiewoningen op Landgoed Altenbroek.

Onze kamers en suites zijn onderling verschillend ingericht en daarmee uniek.

Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt op eigen wijze toegankelijke luxe. Naast onze unieke kamers en suites beschikt Landgoed Altenbroek over twee bijzonder ingerichte vakantiehuisjes waar u met maximaal zes personen van een langer verblijf kunt genieten.

De foto's geven een goede impressie van de verschillende kamertypes. 

Standaard in alle kamers

 • Hoge kwaliteit Swiss Sense bedden
 • Airconditioning
 • Flat screen televisie
 • Gratis wifi
 • Kluisje
 • Minibar
 • Koffie & thee faciliteiten
 • Badkamer met bad of regendouche, föhn
 • Toilet
 • Uniek uitzicht 
 • Gratis parkeren
Show all Kamers Suites Huizen

Compact Room 

Met 11m² is onze Compact Room perfect voor een kort verblijf. De Compact Room heeft alle voorzieningen die u zich kunt wensen.

Cosy Room 

Onze Cosy Rooms zijn tussen 14 en 17 m² en zijn gelegen op de 2e etage (zolder met schuin dak) of vlakbij het restaurant (zonder schuin dak). Perfect voor een korter verblijf. Deze kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft. 

Garden Room Landgoed Altenbroek

Garden Room

Onze Garden Rooms hebben een oppervlakte tussen 21 en 25m² en bieden fantastisch uitzicht over de tuinen. Er zijn verschillende varianten van de garden room.

Estate Room

Een ruime kamer met uitzicht over het landgoed of de binnenkoer. Onze Estate Room heeft een oppervlakte tussen de 25 en 30 m² en heeft een prachtige sfeer. 

Castle Room

De Castle Room heeft een oppervlakte van ca. 23 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de binnenplaats.

Loft Suite

Onze Loft Suite heeft een oppervlakte van ruim 40 m² bestaat uit 2 etages en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met uitzicht over de binnenplaats en de tuinen. 

Altenbroek Suite Landgoed Altenbroek seating area

Altenbroek Suite

Onze Altenbroek Suite heeft een oppervlakte van ca. 27 m² en biedt een prachtig uitzicht over onze binnenplaats en tuinen. Deze suite beschikt over een badkamer met bad en regendouche. 

Champagne Suite Landgoed Altenbroek Bathroom

Champagne Suite

Onze champagne suite heeft een oppervlakte van ongeveer 38 m² en is gelegen in het "nieuwste" gedeelte van de kasteelhoeve met een bijzonder weids uitzicht op de tuin en de binnenkoer. 

Mansion Suite

Onze Mansion Suite heeft een oppervlakte van ca. 37 m² en biedt een bijzonder panoramisch uitzicht over de tuin en de vijver. Deze suite is voorzien van een badkamer met regendouche en bad. 

Courtyard Suite

Onze Courtyard suite heeft een oppervlakte van ca. 42 m² en biedt een fantastisch uitzicht over onze binnenplaats. Deze ruime suite beschikt over een knus slaapgedeelte, een lounge gedeelte met zithoek, bureau en voldoende bergruimte.

Governor Suite Landgoed Altenbroek Room View

Governor Suite

Onze Governor suite heeft een oppervlakte van ruim 30 m², heeft uitzicht op de tuinen en beschikt over badkamer met bad en douche. 

Royal Suite

Voel u als een Royal in onze Royal Suite! Deze riante suite heeft een oppervlakte van ruim 36 m² en is gelegen in het "kasteel" gedeelte van ons hotel. Het heeft hoge plafonds met bijzondere details en biedt een fantastisch uitzicht over de tuinen. 

Castle Suite

De castle suite heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de tuinen.

Deze ruime kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft zoals een bad en een ruime inloopdouche. 

 

Eetkamer Poortwachtershuis Landgoed Altenbroek

Poortwachtershuis

De perfecte familievakantie begint bij ons Poortwachtershuis.

Met vier slaapplaatsen is deze locatie uitermate geschikt voor vierpersoons gezinnen.

De prettige omgeving met prachtige landschappen en uitzicht maakt het huis helemaal af. 

eetkamer stalmeestershuis Landgoed Altenbroek

Stalmeestershuis

Overnachten in luxe op Landgoed Altenbroek, maar dan in een heerlijk vakantiehuis? Dat kan! 

Het Stalmeestershuis biedt ruimte aan 6 personen in een sfeervolle inrichting. Daarnaast is er een prachtige tuin met uitzicht over de vallei van de Voerstreek. U geniet van drie kingsize 2-persoonsbedden, een eigen keuken, living en prachtige badkamer met douche en bad.