Kamers & Suites

Ervaar eigentijds comfort in één van onze 43 authentieke kamers en suites op Landgoed Altenbroek.

Onze kamers en suites zijn onderling verschillend ingericht en daarmee uniek.

Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt op eigen wijze toegankelijke luxe. Naast onze unieke kamers en suites beschikt Landgoed Altenbroek over een bijzonder ingericht stalmeesters huisje waar u met maximaal zes personen van een langer verblijf kunt genieten.

De foto's geven een goede impressie van de verschillende kamertypes. 

Standaard in alle kamers

 • Hoge kwaliteit Swiss Sense bedden
 • Airconditioning
 • Flat screen televisie
 • Gratis wifi
 • Kluisje
 • Minibar
 • Koffie & thee faciliteiten
 • Badkamer met bad of regendouche, föhn
 • Toilet
 • Uniek uitzicht 
 • Gratis parkeren
Show all Suites Kamers

Castle Suite

De castle suite heeft een oppervlakte van ca. 25 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de tuinen.

Deze ruime kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft zoals een bad en een ruime inloopdouche. 

 

Royal Suite

Voel u als een Royal in onze Royal Suite! Deze riante suite heeft een oppervlakte van ruim 36 m² en is gelegen in het "kasteel" gedeelte van ons hotel. Het heeft hoge plafonds met bijzondere details en biedt een fantastisch uitzicht over de tuinen. 

Courtyard Suite

Onze Courtyard suite heeft een oppervlakte van ca. 42 m² en biedt een fantastisch uitzicht over onze binnenplaats. Deze ruime suite beschikt over een knus slaapgedeelte, een lounge gedeelte met zithoek, bureau en voldoende bergruimte.

Mansion Suite

Onze Mansion Suite heeft een oppervlakte van ca. 37 m² en biedt een bijzonder panoramisch uitzicht over de tuin en de vijver. Deze suite is voorzien van een badkamer met regendouche en bad. 

Altenbroek Suite

Onze Altenbroek Suite heeft een oppervlakte van ca. 27 m² en biedt een prachtig uitzicht over onze binnenplaats en tuinen. Deze suite beschikt over een badkamer met bad en regendouche. 

Loft Suite

Onze Loft Suite heeft een oppervlakte van ruim 40 m² bestaat uit 2 etages en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met uitzicht over de binnenplaats en de tuinen. 

Castle Room

De Castle Room heeft een oppervlakte van ca. 23 m² en bevindt zich in het “kasteel” gedeelte met bijzonder uitzicht over de binnenplaats.

Estate Room

Een ruime kamer met uitzicht over het landgoed of de binnenkoer. Onze Estate Room heeft een oppervlakte tussen de 25 en 30 m² en heeft een prachtige sfeer. 

Garden Room

Onze Garden Room telt ca. 23 m² en biedt fantastisch uitzicht over de tuinen. Deze kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft.

Cosy Room 

Onze Cosy Room is ca. 15 m² is gelegen op de 2e etage (de zolder met schuin dak) en is perfect voor een korter verblijf. Deze kamer beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft. 

Compact Room 

Met 11m² is onze Compact Room perfect voor een kort verblijf. De Compact Room heeft alle voorzieningen die u zich kunt wensen.