Midden in de Voerstreek

Ligging & Omgeving

Landgoed Altenbroek ligt midden in de Voerstreek op een domein van circa 20 hectare. In de wijde omtrek van Landgoed Altenbroek vindt u twee natuurlijke bronnen, drie vijvers, maar vooral veel adembenemend natuurschoon en de leukste steden.

  • Maastricht 15 km
  • Luik 25 km
  • Tongeren 35 km
  • Aken 35 km

De omgeving

In het glooiende landschap liggen nostalgische dorpjes en stadjes verscholen tussen de groene weiden en kleurrijke boomgaarden. De beekjes en rivieren die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort.

Ervaar de natuur met adembenemende vergezichten met pittoreske dorpen in het heuvelachtige landschap waar de Voerstreek bekend om staat.

Liefde voor het landschap

De Voerstreek is een waar paradijs voor iedere wandelaar en fietser, hier liggen de mooiste wandel- en fietsroutes van Vlaanderen, het is de ideale omgeving om te fietsen en te wandelen.

Kortom, zoekt u rust, natuur, lekker eten, (actieve) ontspanning en een goede nachtrust, dan is Landgoed Altenbroek voor u de perfecte uitvalsbasis.

Voor een impressie over de natuur en de wandel- en fietsroutes kunt u hier klikken voor meer informatie.

Shoppen

U zegt: Parijs, London en Milaan. Wij zeggen: kom naar Maastricht, Aken of Hasselt met haar gevarieerde winkelaanbod. Wist u dat Hasselt één van de meest verrassende winkelsteden is van België? Bent u op zoek naar betaalbare luxe? In Maasmechelen Village treft u meer dan 100 boetieks van Belgische en Internationale modemerken aan, voor ieder wat wils.

Golf

Sla een hole in one op één van de mooiste golfbanen van Nederland en België! Het veelzijdige Limburgse heuvelland is een prachtig decor voor mooie golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden midden in de natuur. In de nabijheid van Landgoed Altenbroek liggen schitterende golfbanen welke voor de nodige golfplezier zullen zorgen.

Golf Henri-Chapelle

Het rijk van Margraten

Golf en Country Club Wittem

 

 

Golfbanen