Midden in de Voerstreek

Ligging & Omgeving

Landgoed Altenbroek ligt midden in de Voerstreek op een domein van circa 20 hectare. In de wijde omtrek van Landgoed Altenbroek vindt u twee natuurlijke bronnen, drie vijvers, maar vooral veel adembenemend natuurschoon en de leukste steden.

  • Maastricht 15 km
  • Luik 25 km
  • Tongeren 35 km
  • Aken 35 km

Kerstmarkten

De dagen worden korter en de lucht wordt kouder, wat maar één ding kan betekenen: het is kersttijd!

Veel steden in de omgeving versieren hun centra en kraampjes met gebrande amandelen, lebkuchen en diverse andere lekkernijen schieten als paddestoelen uit de grond.

Vanuit Landgoed Altenbroek kunt u de leukste kerstmarkten bezoeken!

Door de wisselende maatregelen rondom het COVID-virus adviseren wij u het laatste nieuws en de maatregelen te controleren voor uw vertrek. 

Een overzicht van de kerstmarkten:

Hasselt (BE)
Winterland Hasselt

Luik (BE)
Het Kerstdorp

Aken (DE)
Kerstmarkt Aachen

Valkenburg (NL)
Kerststad Valkenburg

Maastricht (NL)
Winter in Maastricht

De leukste kerstmarkten liggen om de hoek

De omgeving

In het glooiende landschap liggen nostalgische dorpjes en stadjes verscholen tussen de groene weiden en kleurrijke boomgaarden. De beekjes en rivieren die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort.

Ervaar de natuur met adembenemende vergezichten met pittoreske dorpen in het heuvelachtige landschap waar de Voerstreek bekend om staat.

Shoppen

U zegt: Parijs, London en Milaan. Wij zeggen: kom naar Maastricht, Aken of Hasselt met haar gevarieerde winkelaanbod. Wist u dat Hasselt één van de meest verrassende winkelsteden is van België? Bent u op zoek naar betaalbare luxe? In Maasmechelen Village treft u meer dan 100 boetieks van Belgische en Internationale modemerken aan, voor ieder wat wils.

Golf

Sla een hole in one op één van de mooiste golfbanen van Nederland en België! Het veelzijdige Limburgse heuvelland is een prachtig decor voor mooie golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden midden in de natuur. In de nabijheid van Landgoed Altenbroek liggen schitterende golfbanen welke voor de nodige golfplezier zullen zorgen.

Golf Henri-Chapelle

Het rijk van Margraten

Golf en Country Club Wittem

 

 

Hoeve de Bies

Verblijft u meerdere nachten op Landgoed Altenbroek en wilt u een keer buiten de deur lunchen of dineren? 

We hebben een mooie samenwerking met Hoeve de Bies onze culinaire buren gelegen op 5 km afstand. 

Hoeve De Bies is een fine-diningrestaurant in een authentieke boerderij te Sint-Martens-Voeren
Chef Maurice gebruikt de omgeving als inspiratiebron voor zijn keuken. Met streekproducten en pure ingrediënten wordt de Voerstreek letterlijk op de kaart gezet.
Samen met sommelier Peterhans, voor wie oprecht contact met iedere gast centraal staat, vormen zij het hart en gezicht van Hoeve de Bies.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Hoeve De Bies

Liefde voor het landschap

De Voerstreek is een waar paradijs voor iedere wandelaar en fietser, hier liggen de mooiste wandel- en fietsroutes van Vlaanderen, het is de ideale omgeving om te fietsen en te wandelen.

Kortom, zoekt u rust, natuur, lekker eten, (actieve) ontspanning en een goede nachtrust, dan is Landgoed Altenbroek voor u de perfecte uitvalsbasis.

Voor een impressie over de natuur en de wandel- en fietsroutes kunt u hier klikken voor meer informatie.

Golfbanen
Restaurant