Become inspired

Events op een unieke locatie

Met meer dan 20 hectare grond, 45 kamers, en unieke zalen zijn er talloze mogelijkheden voor het organiseren van een memorabel event. Laat onze idyllische setting uw verhaal tot leven brengen, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een heisessie, een jubileumviering of een themafeest. Middels onze professionele service en een adembenemend landschap creëren wij onvergetelijke ervaringen die de verwachtingen overtreffen. Ontdek vandaag nog de magie van Landgoed Altenbroek voor uw volgende evenement!

Informatie Aanvragen

Rally's

Van start tot finish is Landgoed Altenbroek de ideale locatie voor een tussenstop, prijsuitreiking of start moment. 

Met voldoende parkeermogelijkheden, een ideale backdrop voor foto's van de equipes en flexibele culinaire mogelijkheden leggen wij alle deelnemers in de watten. 

Meer informatie

Rally's

Workshops

Stap binnen in een oase van creativiteit op Landgoed Altenbroek! Met zijn inspirerende omgeving en uitstekende faciliteiten biedt ons landgoed de perfecte setting voor workshops van elke soort. Laat uw deelnemers gedijen in een sfeer van rust en schoonheid, omringd door groene weelde en historische pracht. Of het nu gaat om kunst, ambacht, zakelijke trainingen of wellness, wij bieden een idyllische locatie die de verbeelding prikkelt en de zintuigen inspireert. Maak van uw volgende workshop een onvergetelijke ervaring op Landgoed Altenbroek!

Informatie aanvragen

Workshops

Retraite

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en vind innerlijke rust op Landgoed Altenbroek! Als toevluchtsoord voor bezinning en vernieuwing biedt ons landgoed de ideale locatie voor uw retraite. Laat onze serene omgeving en rustieke charme u omarmen terwijl u zich terugtrekt van de wereld. Of het nu gaat om yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling of spirituele groei, wij bieden een inspirerende ruimte om te reflecteren en te herbronnen. Ervaar de helende kracht van de natuur en kom tot uzelf tijdens een retraite op Landgoed Altenbroek.

Meer informatie

Teambuilding

Ontdek diverse teambuildingopties om teamdynamiek en samenwerking te versterken. Van avontuurlijke buitenactiviteiten tot interactieve workshops, onze programma's zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw team. 

Meer informatie

Teambuilding

Bedrijfsuitje

Een memorabel bedrijfsuitje organiseren? Zoek niet verder. Landgoed Altenbroek biedt de mogelijkheid om het domein volledig exclusief af te huren. Breng het team samen zoals nooit tevoren in een intieme setting zonder andere gasten. Met meerdere zalen, 20 hectare grond en pittoreske binnenkoer zijn de mogelijkheden oneindig voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Informatie aanvragen

Bedrijfsuitje

Incentive

Bij Landgoed Altenbroek creëren we op maat gemaakte incentives voor teams, variërend van avontuurlijke buitenactiviteiten tot gastronomische ervaringen. Ons uitgestrekte landgoed biedt de perfecte setting voor teambuilding. Geniet van boswandelingen, rally's en wijndegustaties. We passen onze programma's aan op jullie doelen en behoeften. Versterk de teamspirit en beloon prestaties met een onvergetelijke incentive bij Landgoed Altenbroek.

Informatie Aanvragen

Incentive
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.