Teambuilding activiteiten

Bent u op zoek naar een krachtige manier om de banden binnen uw team te versterken, de samenwerking te bevorderen en de teamgeest te vergroten? Zoek niet verder! Onze Team Building Avonturen zijn ontworpen om uw groep te inspireren, uit te dagen en samen te smeden tot een hecht en efficiënt team!

Ons 250 hectare groot landgoed en de attractieve regio bieden inspirerende ingrediënten voor succesvolle teambuilding activiteiten en meerdaagse trainingen! Wij helpen u graag op weg om uw trainingssessies te verrijken met activiteiten van educatief tot teambuilding, al dan niet onder begeleiding van professionele organisatiebureaus.

Lees verder en ontketen de teamspirit, waar samenwerken begint en successen nooit eindigen!

Bekijk volledige brochure Neem contact op

Archery tag

Archery Tag is de ultieme adrenaline pompende sport die precisie, snelheid en teamwerk combineert. Gewapend met boog en zachte pijlen gaat u de strijd aan met vrienden of collega's. Archery Tag is voor iedereen toegankelijk. Ervaar de sensatie van het raken en ontwijken, terwijl u strategisch samenwerkt om de overwinning te behalen. Ga de uitdaging aan en beleef de spanning van Archery Tag.

Archery tag

Highland games

Eeuwen geleden daagden Schotse clans elkaar uit om de sterksten te bepalen. Nu is het uw beurt om uw innerlijke Schot los te laten. De Highland Games gaan echter verder dan pure kracht. Hier draait het om teamgeest, communicatie en samenwerking. Alles wordt op de proef gesteld tijdens de Highland Games, waardoor het de perfecte gelegenheid is voor teambuilding.

Highland games

Teambooster games

Stimuleer de kracht van samenwerking met onze teambuildingactiviteiten! Breng uw team dichter bij elkaar door middel van spannende en uitdagende ervaringen die communicatie en vertrouwen versterken.

De op maat gemaakte activiteiten, variërend van avontuurlijke buitenactiviteiten tot boeiende indoor puzzels, zijn ontworpen om teamleden te inspireren en te verenigen. Samen kunnen jullie alles aan.

Bekijk onze volledige teambuilding brochure of neem direct contact op.

Teambooster games
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.