gerecht bij restaurant altenbroek

Restaurant

Trakteer uzelf op een buitengewone gastronomische avond in ons betoverende fine-dining restaurant, waar gastronomie en elegantie samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Onze getalenteerde chef-kok en zijn gepassioneerde team hebben een menu samengesteld dat de rijkdom van lokale seizoensgebonden ingrediënten viert. Met een ongeëvenaarde expertise en creativiteit combineren ze smaken op een manier die uw smaakpapillen zal prikkelen. Elk gerecht is een kunstwerk op zich en wordt met liefde bereid om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Onze uitgebreide wijnkaart biedt een selectie van zorgvuldig gekozen wijnen van over de hele wereld, om perfect te passen bij uw culinaire reis. Onze sommelier helpt u graag bij het kiezen van de ideale wijn om uw maaltijd naar een hoger niveau te tillen.

Na het diner kunt u ontspannen en nagenieten in onze elegante bibliotheek, waar u kunt genieten van een heerlijke digestief, een huisgemaakte cocktail of een verscheidenheid aan fijne koffies. Laat de tijd even stilstaan terwijl u geniet van elkaars gezelschap en de betoverende omgeving.

Diner

Het restaurant serveert een afwisselend 3, 4- of 5-gangen menu en een wisselend vegetarisch menu. Op vrijdag en zaterdag serveren wij enkel een menu vanaf 4-gangen, zondag serveren wij het menu van de chef.

Diner menu

Terras

Geniet na een lange wandeling of intensieve fietstocht van een hapje en een drankje op ons terras of in onze bibliotheek! Van woensdag tot zondag geopend van 12:00 tot 18:00. 

Bekijk onze borrelkaart 

borrelkaart

Lunch

Culinair genieten van heerlijke, verse gerechten in een sfeervolle ambiance.

Lunch menu

Openingstijden

Controleer ons reservering systeem, rechtsonder in beeld, voor de meest actuele openingstijden. 

Heeft u speciale wensen of allergieën? Dan gelieve dit aan te geven bij uw reservering. 

-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.