Tefaf Maastricht hotel

Op zoek naar een mooi hotel tijdens Tefaf 2024 in Maastricht? Landgoed Altenbroek biedt het perfecte verblijf voor u. Tefaf Maastricht is een prestigieuze kunst- en antiekbeurs die jaarlijks plaatsvindt in Maastricht, Nederland. Het is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over kunst en antiek uit verschillende tijden en culturen, om deze stukken te bewonderen maar ook om ze te kopen. Bent u op zoek naar unieke kunst? Dan is Tefaf dé plek om naar toe te gaan. Wij regelen met alle plezier voor u een shuttle service of taxi van ons landgoed naar de Tefaf in Maastricht.

Kom naar het prachtige landgoed hotel Altenbroek voor een uniek verblijf.

Boek nu

TEFAF Maastricht Hotel met restaurant

Een bezoek aan TEFAF Maastricht is nog specialer wanneer u verblijft in een hotel in de omgeving van Maastricht. U kunt in het hotel genieten van een comfortabele en exclusieve ervaring, terwijl u toegang heeft tot alles wat de omgeving en de beurs te bieden hebben. Landgoed Altenbroek ligt op zo’n twintig minuten rijden van de stad en biedt u zowel rust als een geweldige culinaire ervaring. Landgoed Altenbroek beschikt over een geweldig restaurant dat te bezoeken is voor lunch, aperitief en diner. Heeft u liever een privé diner? Dat kan in onze prachtige private dining ruimte. Meer weten over de opties op het gebied van private dining? Neem gerust een keer contact op.

Bekijk restaurant

 

TEFAF Maastricht Hotel met restaurant

Luxe Kamers, Suites en Huizen

Bij aankomst in het hotel wordt u onthaald met een warm welkom en uitstekende service. U kiest uit een scala aan luxe kamers, suites en prachtige vakantiehuizen allemaal ingericht met de meest moderne faciliteiten. Hier kunt u zich ontspannen en opfrissen voordat u terugkomt of op weg gaat naar TEFAF Maastricht. Uiteraard is het hotel voorzien van een ruime, kosteloze parkeerplaats.

Wilt u meerderde huizen boeken? Ook dat is mogelijk.

Bekijk kamers

Luxe Kamers, Suites en Huizen Altenbroek hotel

Over de TEFAF 2024

Op de TEFAF ontdekt u een uitgebreide collectie van kunstwerken en antieke stukken, variërend van oude meesters tot hedendaagse kunst. De beurs is verdeeld in verschillende secties, zoals kunst, antiek, juwelen, kunstnijverheid en design, van modern tot klassiek. U kunt de stukken bekijken, praten met de verkopers en ontdekken wat u zoekt.

Voor het volledige programma bekijk: TEFAF Maastricht 2024

TEFAF Maastricht is een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere kunstliefhebbers en deskundigen in de branche. U kunt deelnemen aan lezingen en evenementen, en deelnemen aan gesprekken met experts over de kunst- en antiekwereld.

Zet u een meeting graag in het hotel voort? Neemt contact op over onze ruime en privé vergaderruimtes.

Reserveer nu een kamer

Over de TEFAF 2024

Hotel Tefaf Maastricht

Hoe ver is de Tefaf vanaf landgoed Altenbroek? Hoe ver is de Tefaf vanaf landgoed Altenbroek?

De evenementlocatie ligt op zo'n 20 minuten rijden.

Kan ik gratis parkeren bij Landgoed Altenbroek? Kan ik gratis parkeren bij Landgoed Altenbroek?

Ja, wij hebben voldoende gratis parkeerplekken.

Is het mogelijk met het openbaar vervoer naar Maastricht te reizen? Is het mogelijk met het openbaar vervoer naar Maastricht te reizen?

Ja, al raden wij aan om met eigen vervoer te reizen of een taxi te nemen.

Wat zijn de openingstijden van de Tefaf? Wat zijn de openingstijden van de Tefaf?

11:00-19:00

Kan ik ook voor een grote groep boeken? Kan ik ook voor een grote groep boeken?

Neem voor groepsmogelijkheden contact op met onze Front Office Manager Tessa via: events@altenbroek.com.

Kan ik ook een vergaderzaal huren? Kan ik ook een vergaderzaal huren?

Ja, wij hebben ruime vergadermogelijkheden. Bekijk de meetingspagina hier.

Is private dining mogelijk? Is private dining mogelijk?

Ja, private dining is zeker mogelijk. Voor groepsreservering neemt u contact op met events@altenbroek.com.

Ik wil graag het hele hotel huren, kan dit? Ik wil graag het hele hotel huren, kan dit?

Neemt u voor de mogelijkheden omtrent het huren van het gehele hotel contact op met events@altenbroek.com.

Is er een veilige opslagplaats voor mijn waardevolle spullen? Is er een veilige opslagplaats voor mijn waardevolle spullen?

Ja, wij hebben in elke kamer een veilige kluis. Voor overige opslagplaats kunt u contact opnemen met welkom@altenbroek.com.

-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.