Vergadering of Event op een unieke rustige Locatie

Vergaderzalen

Vergaderen in een historisch landgoed op een unieke locatie! Landgoed Altenbroek is gelegen in de Voerstreek van Belgisch Limburg vlakbij de Nederlandse / Belgische grens.

Landgoed Altenbroek beschikt over 6 inspirerende ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, private diners en andere evenementen tussen de 10 en 200 personen.

Er zijn 43 luxe kamers wanneer de vergadering of het event een overnachting nodig heeft. Daarnaast kan men lunchen of dineren in ons geweldige restaurant. Uiteraard denken we natuurlijk graag mee met al uw wensen om een voorstel helemaal op maat aan te bieden.

Gouverneurszaal

Gouverneurszaal

Vergaderen op een rustige locatie in deze prachtige vergaderzaal met landgoed achtig allure. 

12 personen 65 m2

Vijverzaal

Vijverzaal

De vijverzaal is een prachtige authentieke zaal met uitzicht op de vijver van Landgoed Altenbroek.

8-20 personen 50 m2

FOGO

FOGO

Met uitzicht op het heuvellandschap van de Voerstreek leent deze zaal zich uitstekend uit voor grotere seminars. Ideaal voor 50 personen in theater opstelling of u-shape voor ca. 25 personen. 

50 personen 118 m2

Private Dining Zaal

Private Dining Zaal

In onze Private Dining zaal kun je met je eigen groep sfeervol lunchen of dineren. Geen afleiding van andere gasten en daardoor wellicht nog tijd voor een speech of laatste opdracht. Er is ruimte voor zo'n 20-25 personen. 

De uitstraling is luxe en authentiek met mooie verlichting 's avonds of veel lichtinval overdag. Je kijkt uit over de vallei van de Voerstreek.

20-25 personen 45 m2

Orangerie

Orangerie

De Orangerie, met zijn stijlvolle en uitnodigende ambiance is de Orangerie een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen. De ruime en lichte zaal wordt ingericht om aan al uw behoeften te voldoen. 

118 personen 118 m2

Zomerkamer

Zomerkamer

De zomerkamer beschikt over grote ramen met uitzicht over onze tuinen. De ruimte is ongeveer 46 m2. Deze veelzijdige kamer heeft directe toegang naar de veranda, private dining en bibliotheek. Perfect voor aperitief momentjes, vergaderingen of borrels met kleine en grotere gezelschappen. 

40 personen 46 m2