Kom tot rust, vind balans en verbind met jezelf tijdens een retraite op Landgoed Altenbroek

Retraite op Landgoed Altenbroek

Stel je voor: een buitengewone zakelijke retraite die je uitnodigt om vanuit een gezonde balans optimaal te blijven presteren en inspireren. Bij Landgoed Altenbroek, te midden van de natuurlijke pracht, biedt Beter inZicht een exclusieve ervaring die verder gaat dan de standaard zakelijke retraite

Beter inZicht

De retraites staan onder professionele medische leiding van een arts leefstijlgeneeskunde: Stefan Ottenheijm en een gediplomeerde expert op het gebied van veerkracht & veranderkracht: Beatrijs van Brakel. Een unieke combinatie die garant staat voor een duurzaam resultaat dankzij jouw retraite op maat.

Tijdens de retraite leiden de deskundigen coach en arts, sessies die je uitdagen om optimaal te blijven presteren en inspireren vanuit een gezonde balans. Je zult leren hoe je stress effectief kunt verminderen en een gezonde levensstijl te omarmen.

Opbouw van het programma

Verrijk jezelf met diverse sessies, waaronder een verfrissende start in de natuur, het trainen van bewustzijn en waste management om je te ontdoen van fysieke en mentale toxines. Effectief leren ontspannen, het vergroten van je fysiologische intelligentie en het ervaren van de kracht van gezond ademen staan op het programma.

Maak kennis met je hart door middel van bewezen biofeedbackmethoden met de Hart-Brein communicatie, waardoor je meetbare inzichten krijgt voor aantoonbare verbeteringen. Tijdens deze retraite leer je weerstanden en symptomen te zien als katalysatoren voor groei, en dit alles wordt begeleid door de deskundige arts en gespecialiseerde coach. Geniet van een terugkerend onderdeel op de retraitedagen: wandelingen in de natuur waarbij je ook de kracht van een bekend Japans recept voor geluk en gezondheid ervaart: Shinrin Yoku. Sluit de dag af met inspirerende verhalen rondom het vuur.

*Dit programma is ook te boeken als (management) team. De inhoudelijke opbouw wordt dan in overleg op maat afgestemd op het teams DNA en ontwikkelbehoeftes in het team en de organisatie.

Zakelijk tarief

Het tarief bedraagt €3.250,- en omvat het volgende: een persoonlijke medische check door de arts, inclusief bloedanalyse en follow-up, een leiderschapsstijlscan en een persoonlijk gesprek met een leiderschapscoach.

*Tarief in company: op aanvraag en hangt af van het aantal deelnemers.

Dompel jezelf onder in deze adem(benemende)reis van zelfontdekking, groei en inspiratie. Jouw persoonlijke leiderschapsreis begint hier, bij Landgoed Altenbroek.

Neem contact op

Beoordelingen van onze gasten

  • “Een prachtig gerestaureerd landgoed in een mooie omgeving met veel wandelmogelijkheden, culinaire ontdekkingen en historische pareltje.”


    James 19 februari 2024 bookingcom

  • “De ligging in het dal, de stilte, prachtige gebouw en kamers, het uitzicht, het eten en ontbijt waren heerlijk. Vriendelijkheid, heerlijk gewandeld.”


    Monique 17 januari 2024 bookingcom

  • “Comfortabel luxueus historisch pand op een toplocatie in het groen. Restaurant op hoog niveau. Zeer attent personeel. Ideale uitvalsbasis voor wandelingen. Vlakbij Aken, Luik, Maastricht en Valkenburg. Een aanrader voor wie houdt van rust in een omgeving met geschiedenis.”


    Dirk 2 december 2023 bookingcom

10% Korting

Meld u aan ontvang een kortingscode in uw mailbox

-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.