Samen met uw collega's creatief en resultaatgericht aan de slag

Vergaderarrangementen

Teambuilding

Samen met uw collega's creatief en resultaatgericht aan de slag. Plezier en ontspanning, verdieping en contact. Ons 250 hectare groot landgoed en de attractieve regio bieden inspirerende ingrediënten voor succesvolle teambuilding activiteiten en meerdaagse trainingen!

In combinatie met een overnachting in één van onze 43 kamers en suites is Landgoed Altenbroek de uitgelezen locatie voor een meerdaags verblijf.

Wij helpen u graag op weg om uw trainingssessies te verrijken met activiteiten van educatief tot teambuilding, al dan niet onder begeleiding van professionele organisatiebureaus.

Vergaderarrangementen

Professioneel en geheel verzorgd

Ontdek de prettige manier van zakendoen in een natuurrijke en rustige omgeving. Een stijlvolle locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten tot 60 personen. Kleinschaligheid en een team van vaste medewerkers zorgen voor hoogstaande kwaliteit en professionaliteit.

Wij bieden u vergaderarrangementen aan op basis van all-in tarieven inclusief zaalhuur*.

Bekijk onze brochure

 

 


4-uurs arrangement

Landgoed Altenbroek is dé perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Bekijk het 4-uurs arrangement.

8-uurs arrangement

Landgoed Altenbroek ligt in een natuurrijke en rustige omgeving. Bekijk het 8-uurs arrangement.

12-uurs arrangement

Een succesvolle, zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Bekijk het 12-uurs arrangement.

-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.