Bij elkaar komen in stijl

Meetings & Events

Een succesvolle, zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Landgoed Altenbroek is dé perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, waar het u aan niets ontbreekt! 

Daarnaasr staat Landgoed Altenbroek voor uiterst selectief gekozen masterclasses en workshops die als doel hebben de mens gezond en geestelijk vitaal te houden. Retraites die je even laten ontsnappen aan de drukte en waarin je echt gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Kijk snel verder naar ons programma bij academy

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi internet
  • Centraal gelegen in de Euregio 
  • 2 vergaderzalen met daglicht en inspirerend uitzicht
  • Kleinschalige ruimtes voor tussen de 2 en 20 personen
  • Vergaderen in de natuur 

Academy

Onze events zijn exclusief, dat wil zeggen, kleine groepen met sprekers en coaches van niveau. Inspirerende mensen met een echt verhaal. Je verblijft altijd in een prachtige kamer op Landgoed Altenbroek, dineert in stijl in ons restaurant en wordt verrast door de omgeving die in al onze evenementen actief wordt ingezet. We willen gasten verbazen, inspireren, iets leren en vooral positieve kracht en richting geven in welke vorm dan ook.

Het programma is zowel geschikt voor individuen of zakelijke teams. Kijk snel naar ons aanbod en neem contact met ons op.

Bekijk het programma

 

 

Landgoed Altenbroek Academy

Vergaderarrangementen

Landgoed Altenbroek ligt in een natuurrijke en rustige omgeving, een unieke locatie met vergaderfaciliteiten naar gelang uw wensen. Bekijk de voordelige vergaderarrangementen.

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderzalen

Op Landgoed Altenbroek hebben we 2 vergaderzalen geschikt voor kleine groepen tot 30 personen. Ook kunnen we op verzoek meer mogelijkheden creëren voor grotere groepen.

Een prive diner erbij boeken? Ook dat kan in onze Private Dining zaal.

Bekijk onze zalen

Vergaderen op Landgoed Altenbroek