Vergaderlocatie in Limburg

Unieke vergaderlocatie in Limburg

Vergaderen & Events

Een succesvolle, zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Landgoed Altenbroek is dé perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten in Limburg, waar het u aan niets ontbreekt! 

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi internet
  • Centraal gelegen in de Euregio 
  • Ruimtes met daglicht en inspirerend uitzicht
  • Accomodatie capaciteit voor ca. 96 gasten
  • 6 meeting & event ruimtes voor gezelschappen tussen 2 en 60 personen 
  • Mogelijkheden voor het uitbreiden van meeting & event capaciteiten
  • Vergaderen in de natuur 

Vergaderzalen

Op Landgoed Altenbroek hebben we 6 event ruimtes geschikt voor groepen tot 60 personen. Ook kunnen we op verzoek meer mogelijkheden creëren voor grotere groepen.

Een prive diner erbij boeken? Ook dat kan in onze Private Dining zaal. Wilt u overnachten na uw vergadering? Bekijk dan vergaderlocatie met overnachting.

Bekijk onze zalen

Vergaderen op Landgoed Altenbroek

Vergaderarrangementen

Landgoed Altenbroek ligt in een natuurrijke en rustige omgeving, een unieke locatie met vergaderfaciliteiten naar gelang uw wensen. Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten op dezelfde locatie? Dat kan bij Landgoed Altenbroek. Verblijf in een van onze ruime kamers met uitzicht over het landgoed of in een luxe suite en kom heerlijk tot rust na een drukke vergadering. Begin de volgende dag met een smakelijk ontbijt en begin met nieuwe energie aan de volgende dag succesvol vergaderen. Met een ruim aanbod aan kamers kunnen ook groepen terecht voor vergaderen en overnachten. In ons restaurant kunnen wij zowel lunch als diner serveren aan zowel kleine als grotere groepen.

Bekijk de kamers

Vergaderen en overnachten

Unieke vergaderlocatie Limburg

Wij bieden een unieke vergaderlocatie in Limburg. Zowel de praktische ligging als de unieke, landelijke omgeving maken het tot een perfecte vergaderlocatie. Daarnaast is Landgoed Altenbroek voorzien van alle faciliteiten om een vergadering tot een succes te maken. 

Bekijk unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie Limburg

Evenementen bij Landgoed Altenbroek

Ontdek de charme van ons luxe landgoed hotel, gelegen op een steenworp afstand van de Nederlandse grens in het pittoreske Belgische landschap. Wij bieden een unieke setting voor exclusieve evenementen, waaronder spraakmakende, exclusieve auto rally's en bedrijfspresentaties. Laat u betoveren door de perfecte combinatie van elegantie, gastvrijheid en adrenaline bij ons.

Ontdek exclusieve auto rally evenementen

Evenementen bij Landgoed Altenbroek
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.