Vergaderlocatie in Limburg

Unieke vergaderlocatie in Limburg

Vergaderen & Events

Een succesvolle, zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. Landgoed Altenbroek is dé perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten in Limburg, waar het u aan niets ontbreekt! 

Informatie Aanvragen

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi internet
  • Centraal gelegen in de Euregio 
  • Ruimtes met daglicht en inspirerend uitzicht
  • Accomodatie capaciteit voor ca. 96 gasten
  • 6 meeting & event ruimtes voor gezelschappen tussen 2 en 60 personen 
  • Mogelijkheden voor het uitbreiden van meeting & event capaciteiten
  • Vergaderen in de natuur 

Vergaderen

Ontsnap aan de alledaagse sleur en geef uw vergaderingen een vleugje grandeur op Landgoed Altenbroek. Laat onze professionele service en culinaire verwennerij uw vergaderervaring verheffen. Van brainstormsessies tot strategische planning, wij creëren een ambiance die ideeën laat bloeien en teambanden versterkt. Geef uw bedrijf een onvergetelijke impuls op Landgoed Altenbroek.

Meer informatie 

Vergaderen

Trouwen

Stap in een sprookje op Landgoed Altenbroek! Laat uw liefdesverhaal tot leven komen te midden van weelderige tuinen en historische pracht. Met betoverende locaties voor zowel ceremonies als recepties, biedt ons landgoed de perfecte setting voor uw droombruiloft. Van intieme bijeenkomsten tot grandioze vieringen, onze professionele planners staan klaar om uw visie te verwezenlijken. Geniet van culinaire hoogstandjes en onvergetelijke momenten, omringd door natuurlijke schoonheid. Maak van uw trouwdag een tijdloos meesterwerk op Landgoed Altenbroek. 

Meer informatie

Trouwen

Evenementen bij Landgoed Altenbroek

Ontdek de charme van ons luxe landgoed hotel, gelegen op een steenworp afstand van de Nederlandse grens in het pittoreske Belgische landschap. Wij bieden een unieke setting voor exclusieve evenementen, waaronder spraakmakende, exclusieve auto rally's en bedrijfspresentaties. Laat u betoveren door de perfecte combinatie van elegantie, gastvrijheid en adrenaline bij ons.

Ontdek de mogelijkheden 

Evenementen bij Landgoed Altenbroek
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.