Vergaderen in Sereniteit: Laat u Inspireren op Landgoed Altenbroek

Welkom op Landgoed Altenbroek, waar vergaderen een inspirerende ervaring wordt temidden van weelderige natuur en historische pracht. Gelegen te midden van glooiende heuvels en uitgestrekte bossen biedt ons landgoed een idyllische omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.

Vraag informatie aan 

  • Gratis parkeren
  • Gratis Wifi internet
  • Centraal gelegen in de Euregio 
  • Ruimtes met daglicht en inspirerend uitzicht
  • Accomodatie capaciteit voor ca. 96 gasten
  • 6 meeting & event ruimtes voor gezelschappen tussen 2 en 60 personen 
  • Mogelijkheden voor het uitbreiden van meeting & event capaciteiten
  • Vergaderen in de natuur 

Vergaderarrangementen

Landgoed Altenbroek ligt in een natuurrijke en rustige omgeving, een unieke locatie met vergaderfaciliteiten naar gelang uw wensen. Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Vergaderzalen

Op Landgoed Altenbroek hebben we zes event ruimtes geschikt voor groepen tot 60 personen. Ook kunnen we op verzoek meer mogelijkheden creëren voor grotere groepen.

Een privé diner erbij boeken? Ook dat kan in onze Private Dining zaal. Wilt u overnachten na uw vergadering? Bekijk dan vergaderlocatie met overnachting.

Bekijk onze zalen

Vergaderen op Landgoed Altenbroek

Teambuilding

Ontdek diverse teambuildingopties om teamdynamiek en samenwerking te versterken. Van avontuurlijke buitenactiviteiten tot interactieve workshops, onze programma's zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw team. 

Meer informatie

Teambuilding

Restaurant

In de orangerie van onze kasteelhoeve, bevindt zich het restaurant. 

Geniet van een heerlijke lunch of een culinair diner. Team Keijdener en hun brigade verrassen u graag met overheerlijke, verse creaties. 

Bij mooi weer verplaatsen we ons restaurant naar buiten en kunt u genieten van onze terrassen met uitzicht over de binnenkoer of het prachtige heuvellandschap. 

Bekijk restaurant

Restaurant Altenbroek gedekte tafels

Kamers & Suites

Onze 43 kamers & suites zijn voorzien van alle gemakken. Met een keuze uit maar liefst 12 verschillende kamertypes bieden wij voor elke gelegenheid de perfecte ambiance. Daarnaast beschikt Landgoed Altenbroek over twee luxe uitgeruste vakantiewoningen.

Naar de kamers

Overnachten in stijl
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.