15 tot en met 17 december in Maastricht

André Rieu Vrijthof Hotel

André Rieu, de wereldberoemde Nederlandse violist en orkestleider, keert van 15 tot en met 17 december terug naar zijn geboortestad Maastricht voor zijn jaarlijkse concerten. Vaak op het Vrijthof. Het Vrijthof is het grootste en meest bekende plein in het centrum van Maastricht en biedt een prachtig decor voor de magische optredens van André Rieu. Maar ditmaal binnen in de evenementen locatie 'Het MECC'.

Het concert van André Rieu in het MECC is een geweldige ervaring en trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Als u een van deze gelukkige concertgangers bent, dan is het de moeite waard om een hotelovernachting te boeken in de buurt van Maastricht. 

Een heerlijk hotel tijdens de concerten van André Rieu

Goede nachtrust op het landgoed

Een hotelovernachting vlakbij Maastricht tijdens het concert van André Rieu biedt comfort en ontspanning. U kunt genieten van uw avond in de stad en terugkeren naar uw hotel op het kalme landgoed voor een goede nachtrust. Uiteraard staat er de volgend ochtend een heerlijk ontbijt voor u en uw gezelschap op u te wachten.

Bekijk de ruime kamers en suites

Goede nachtrust op het landgoed Altenbroek

Dineren op Landgoed Altenbroek

Speciaal voor onze André Rieu gasten bieden wij een early dinner aan van 3-gangen. Geniet en ontspan nog even voordat u richting het concert vertrekt om het plezier daar voort te zetten.

Daarnaast houden we rekening met uw terugkomst in de avond/nacht en zorgen we voor een kleine midnight snack.

 

Dineren op Landgoed Altenbroek

Beoordelingen van onze gasten

  • “Op het laatste moment met de kerst gezocht naar hotel in Zuid Limburg. Kwamen net over de grens bij dit hotel uit. Het ligt wat afgelegen, maar je kan er mooi wandelen. Sfeervolle ambiance voor zowel ontbijt en diner. Knapperend haardvuur in een sfeervolle ruimte. Ontbijt is zeer uitgebreid en smakelijk. Het diner was geweldig, de porties zijn niet zo groot , maar een verrassing voor je smaak papillen! Zelden zo goed gegeten!”


    Jan 25 december 2022 tripadvisor

  • “Hele mooie rustige locatie met veel wandel/fiets mogelijkheden. Wij hadden elektrische fietsen gehuurd en daarmee naar Maastricht gereden. Kamers zijn zeer ruim met goede bedden. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid ‘en s-avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij!”


    Joke 14 oktober 2022 tripadvisor

10% Korting

Meld u aan ontvang een kortingscode in uw mailbox

10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.