Masterclasses, Retraites en Workshops voor body, mind en persoonlijke ontwikkeling

Academy

Landgoed Altenbroek Academy staat voor uiterst selectief gekozen masterclasses en workshops die als doel hebben de mens gezond en geestelijk vitaal te houden. Retraites die je even laten ontsnappen aan de drukte en waarin je echt gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We willen dat jij als mens gelukkig bent in werk en prive en geloven dat je daar positieve sturing aan kan geven door je te verdiepen in leiderschap, teambuilding of methodieken die jouw leven en dat van andere een krachtige energie en kennis kan geven.

Onze events zijn exclusief, dat wil zeggen, kleine groepen met sprekers en coaches van niveau. Inspirerende mensen met een echt verhaal. Je verblijft altijd in een prachtige kamer op Landgoed Altenbroek, dineert in stijl in ons restaurant en wordt verrast door de omgeving die in al onze evenementen actief wordt ingezet. We willen gasten verbazen, inspireren, iets leren en vooral positieve kracht en richting geven in welke vorm dan ook.

Het programma is zowel geschikt voor individuen of zakelijke teams. Kijk snel naar ons aanbod en neem contact met ons op.

Retrait Reset & Empower op Landgoed Altenbroek € 1250,-

Retreat Reset & Empower


14 maart 2022 - 16 maart 2022

Wie ben ik echt? Welke richting wil ik op? Wat houdt mij tegen en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik nu echt de stappen maak die ik moet maken? Op deze vragen krijg jij antwoord tijdens het retreat. Met behulp van yoga, meditaties en workshops ga je op reis in jezelf. 

Verder lezen
Google Design Sprint by dogoodtopeople € 1950,-

Design Sprint Masterclass


9 mei 2022 - 11 mei 2022

Samen met dogoodtopeople, organiseert Landgoed Altenbroek een Masterclass Design Sprint. Een must follow voor iedereen die aan de slag wilt met hun team om oplossingen te bedenken voor grote uitdagingen. 

Geschikt voor zowel inidvidu als team

Verder lezen