Zomer weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Zomer weekend arrangement

Summer more, worry less

Een zomerweekend bij Landgoed Altenbroek! Vind verkoeling in het dal van de Voerstreek en zoek de rust op in de prachtige omgeving. Tevens kunt u genieten van een drankje op ons terras of een culinair diner in ons restaurant.

Te boeken van 1 juli tot en met 31 september

Boek dit arrangement

Zomer weekend arrangement

  • Aankomst op vrijdag, vertrek op zondag
  • 2 overnachtingen
  • Luxe ontbijt
  • Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Verrassing op de kamer

Vanaf

€ 285,-

p.p.


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer midweek arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een midweek op ons mooie Landgoed. Met vier of vijfovernachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om in alle rust de omgeving te ontdekken. Inclusief één 3-gangen diner om 's avonds heerlijk te ontspannen na een bewogen dag.

Bekijk dit arrangement
Zomer midweek arrangement Landgoed Altenbroek

Heerlijk genieten!

Landgoed Altenbroek is de bestemming deze lentemaanden. Wanneer het voorjaar neervalt over de Voerstreek, komt de omgeving weer in bloei en wordt de rust en natuurpracht extra goed ervaren. Wij bieden een heerlijk voorjaars arrangement aan in ons warme en sfeervolle hotel, inclusief welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 1 x dineren in ons restaurant en een top onbijtbuffet.

Bekijk dit arrangement
Natuurgebied Voerstreek Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 3-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement