Valentijnsdag op Landgoed Altenbroek

Valentijnsarrangement

Valentijnsdag Arrangement

Ons landgoed staat van vrijdag 11 februari tot en met maandag 14 februari in het teken van liefde en daarom bieden wij een heerlijk valentijnsarrangement voor 2 aan. Kom samen met uw partner genieten van ons Valentijns arrangement.

Overnachten in onze luxe kamers of suites, een 5-gangen diner gepaard met wijnarrangement en live muziek in ons restaurant. Een wandeling door het prachtige natuurgebied rondom ons landgoed maakt uw ​Valentijns weekend compleet.

Boek dit arrangement

Hoe maken we jullie verblijf onvergetelijk?

  • U overnacht in 1 van onze heerlijke kamers of suites
  • Bij ontvangst wordt jouw liefde verrast met een romantische aankleding in de kamers
  • Én een verrassing
  • U start de avond met een glaasje bubbels en geniet vervolgens van een romantisch 5-gangendiner voor twee inclusief wijnarrangement
  • Live muziek zorgt voor een liefdevolle sfeer in ons restaurant
  • ’s Ochtends begint u de dag met een heerlijk ontbijt met een chocolade aardbeien, vers fruit en verse sappen

Prijs voor twee personen vanaf:  € 450,-

*Indien er dieetwensen of allergieën zijn, vragen wij dat graag op voorhand te melden.

vanaf

€ 450,-

voor 2 personen


Bekijk onze andere arrangementen

Weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen om 's avonds op een culinaire wijze de dag af te sluiten. En een heerlijke 3-gangen lunch op zondag. Kom genieten!

Bekijk dit arrangement
Weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Tweedaags Kerst Arrangement

Landgoed Altenbroek staat helemaal in het teken van kerst. Beleef het echte kerstgevoel dankzij sfeervolle inrichting en de gezellige kerstversiering. We bieden een tweedaags kerstarrangement, inclusief een overnachting, een vijfgangendiner met aangepaste wijnen en 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet.

Bekijk dit arrangement
Kerstdecoratie Landgoed Altenbroek

Oud & Nieuw Arrangement

Geniet van een gezellig en intieme jaarwisseling in een prachtige omgeving. We bieden een 2-daags arrangement inclusief, 1 overnachting, 5-gangen diner, bijpassende dranken tijdens het diner en een feestelijk ontbijt buffet. Natuurlijk zorgen we ook voor een feestelijk aftelmoment

Bekijk dit arrangement
NYE op Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht. U kunt bij ons geweldige fietsen gemaakt voor het heuvelachtige landschap huren. Vraag onze receptie naar informatie.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 4-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleeft.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement
10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.

Culinair arrangement Arrangement x

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 4-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Bekijk arrangement