Maak kennis met het gastronomische duo

Sommelier, chef én zus en broer van Landgoed Altenbroek

Maak kennis met Claudine en Lucas Keijdener, sommelier, chef én zus en broer van Landgoed Altenbroek. De gastronomie en het goede gevoel van smaak, geur en beeld is hen met de paplepel ingegoten. De culinaire familie kent een zeer rijke geschiedenis. Dit is vandaag de dag meer dan goed terug te zien op het landgoed. De beste lokale producten en eeuwenoude tradities zijn ingezet om u als gast op hoog gastronomisch niveau te verrassen.

Claudine en Lucas Keijdener

Eén ding is zeker: de combinaties van ingrediënten en het pairing van de bijzondere wijnen garanderen een culinaire ervaring zoals u wenst te verwachten. Lucas en Claudine hebben de fijne kneepjes van het vak meegekregen van vader Paul Keijdener en moeder Marion. En dit komt perfect in uiting in de omgang met de gasten en de diepe kennis van het culinaire vak. Vader Paul was lid van het Nederlands Gilde van Sommeliers, Patron Cuisinier van restaurant De Lindenhorst en later bij restaurant Chez Paul te Valkenburg.  

Niet te vergeten, is dat de liefde voor de keuken zelfs al een generatie eerder terug te zien is. Oma Ida van de Hurk is in het jaar 1992 uitgeroepen tot “Lady Chef of the Year”. Dit maakte haar de tweede vrouw met een Michelinster in Nederland ooit bij restaurant de Lindenhorst te Valkenburg.  

Claudine en Lucas Keijdener

Over Lucas Keijdener

Bij restaurant Altenbroek komen smaak, geur en beeld samen en worden de beste lokale producten en eeuwenoude tradities ingezet om de gast op hoog gastronomisch niveau te verrassen. Bij chef Lucas Keijdener merk je direct dat de liefde voor koken in zijn genen zit. De jongste telg van de familie Keijdener maakt van ieder bord een waar kunstwerk. Klassiek maar toch gewaagd. Exclusief, maar toch toegankelijk. De kaart, die met de grootste zorg en liefde door Lucas samen is gesteld, zal u vast en zeker op een aangename manier verassen. Met deze passie stuurt hij iedere dag een getalenteerd jong team aan om de gasten in de watten te leggen.

Over Lucas Keijdener

Over Claudine Keijdener

Claudine Keijdener, Mâitre de Hotel, heeft de bediening onder haar hoede.  De aandachtig samengestelde, uitgebalanceerde en levendige wijnkaart is een combinatie van goede klassiekers en verborgen parels die bij het restaurant een podium verdienen. Uiteraard is er aandacht voor de prachtige wijnen van de beste lokale wijngaarden in Nederland en België. Mâitre de Hotel Claudine Keijdener maakt hierbij liever de minst voor de hand liggende keuzes om een perfecte en harmonieuze wijn te combineren met het overheerlijke eten dat wordt gepresenteerd.

Over Claudine Keijdener
-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.