FOGO

Vergaderen in combinatie met actieve sessies tussendoor

FOGO

50 personen 118 m2

De FOGO is geschikt voor vergaderen in combinatie met actieve sessies tussendoor vanwege de grote ruimte. Een mooie open haard kan het gevoel van 'een keer ergens anders vergaderen' vergroten.

Een grote raampartij biedt uitzicht over de vallei en tevens zicht op de vijver van Landgoed Altenbroek. De uitstraling van de FOGO toont de historie van het pand, een enorme open haard (functioneel) biedt sfeer die u alleen bij een Landgoed als Altenbroek kunt vinden. 

Faciliteiten:

  1. Beamer + Scherm
  2. Sfeervolle authentieke open haard 
  3. Flipover en groot whiteboard
  4. Koffie, thee en water uit eigen bron
Informatie aanvragen

In de FOGO kunnen we verschillende opstellingen neerzetten en daarmee aanpassingen aan uw wensen. Een Theater opstelling biedt ruimte aan maximaal 50 personen, in U-vorm 25 personen of een blok opstelling aan 20 personen. 

De ruimte is geschikt voor:

  • Vergadering of management overleg
  • Seminar
  • Workshop of evenement
  • Pers event

Naast de FOGO hebben we ook de Gouverneurszaal die perfect te gebruiken is als break-out room. Na de vergadering of event met de groep dineren kan in onze Private Dining zaal. Of kom lunchen in ons restaurant

We bieden een aantal vergaderarrangementen aan, maar kunnen ook volledig op maat een voorstel doen

Neem bij vragen contact op via formulier of bel naar +32 4 268 01 62


-
Nu 10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.