Limburgse Mini Break

Wilt u even heerlijk tot rusten komen en genieten van de natuur? 

Zowel voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers als voor culinaire fijnproevers is Landgoed Altenbroek de plek waar je moet zijn. 

Vanuit hier kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan de leukste winkstelsteden, heerlijk wandelen door het Limburgse heuvelland, vogels spotten en daarna culinair genieten in het restaurant. 

Wij hebben een veelzijdig arrangement samengesteld, inclusief overnachtingen, twee avonden kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner en 's morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht. 

Dit arrangement is per e-mail of telefonisch boekbaar! 
Welkom@altenbroek.com
+32 42 68 01 62 

Limburgse Mini Break
4-daags, 3 nachten
Boekbaar in November, December, Januari

  • 3 x overnachting
  • 2 x 3-gangen diner in ons restaurant
  • 3 x uitgebreid ontbijt buffet 
  • Welkomstdrankje 
  • Wandelkaart Altenbroek 

Vanaf

€ 339,50

per persoon


Meer over onze arrangementen

Kerstmarkt arrangement

Wilt u lekker er op uit om de kerstmarkten te bezoeken of gaat u shoppen in één van de vele sfeervol aangeklede shoppingsteden? Wij bieden een speciaal kerstmarkt arrangement bestaande uit : 2 x overnachting, 1 x 3-gangen diner, 2 x ontbijt.

Bekijk dit arrangement

2 daags Kerst Arrangement

Landgoed Altenbroek staat helemaal in het teken van kerst. Beleef het echte kerstgevoel dankzij sfeervolle inrichting en de gezellige kerstversiering. We bieden een 2-daags kerstarrangement, inclusief 1 overnachting, een 5-gangen diner en 's morgens een uitgebreid ontbijt buffet.

Bekijk dit arrangement

3 Daags Kerst Arrangement

Landgoed Altenbroek staat helemaal in het teken van kerst. We bieden een 3-daags kerstarrangement, inclusief 2 overnachtingen, 2 avonden een 5-gangen diner en 's morgens een uitgebreid ontbijt buffet.

Bekijk dit arrangement

Oud & Nieuw Arrangement

Geniet van een rustige jaarwisseling in een prachtige omgeving. We bieden een 2-daags arrangement inclusief, 1 overnachting, 5-gangen diner, bijpassende dranken tijdens het diner en een feestelijk ontbijt buffet.

Bekijk dit arrangement