Nieuwjaarsavond op Landgoed Altenbroek

Oud & Nieuw Arrangement

Oud & Nieuw Arrangement

Oud en nieuw…het ideale moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en goede voornemens te bedenken voor het nieuwe jaar. Nog geen idee wat te doen met oudjaar?

Wilt u genieten van een culinair oud en nieuw in een prachtige omgeving?

Op Landgoed Altenbroek ontvangen we u graag voor een intieme en feestelijke avond met een culinair 5-gangen diner met aperitief en amuse, inclusief bijpassend drankenarrangement.

Programma:

 • We ontvangen u rond 18:30 met een champagne aperitief
 • Rond 19.00 uur wordt het 5-gangen diner geserveerd, met als afsluiting een feestelijk dessert.
 • Tijdens het diner serveren wij tafel water, bijpassende wijnen en koffie of thee.
 • Om kwart voor 12 gaan we naar buiten voor een gezellig aftelmoment met champagne, sterretjes en klein siervuurwerk zonder knallen.
 • Na het diner is er een gelegenheid om in onze bar, bibliotheek nog rustig af te sluiten met een drankje (tot 00:30) of kunt u genieten van een heerlijke nachtwandeling over ons prachtige landgoed!
 • De volgende dag serveren we een uitgebreid “nieuwjaars" ontbijt buffet met bubbels en oliebollen tussen 09:00 en 11.00 uur.

Voorwaarden: 

Dit arrangement kan kosteloos geannuleerd worden tot 20 dagen voor aankomst.
Eventuele dieetwensen of allergieën vernemen we graag voor 20 december 2022

Boek dit arrangement

OUD & NIEUW ARRANGEMENT
2-daags, 1 nacht
Aankomst 31 december 2022

 • 1 x overnachting
 • 1 x 5-gangen diner met aperitief en amuse, inclusief bijpassend drankenarrangement
 • We ontvangen u rond 18:30 met een aperitief
 • Tijdens het diner serveren we tafelwater, bijpassende wijnen en ter afsluiting koffie of thee met friandise
 • Begin het nieuwe jaar goed met een uitgebreid ontbijtbuffet tussen 09:00 en 11:00 uur
 • U krijgt een wandelkaart uit de omgeving 
 • En een leuke attentie op de kamer

Vanaf

€ 330,-

per persoon


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer Arrangement

Trakteer uzelf op een driedaagse getaway in het hart van de voerstreek. Met ons zomer arrangement zult u de ultieme ontspanning ervaren en genieten van welverdiende rust

Bekijk dit arrangement

Weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Beide avonden zorgt ons team van de keuken ervoor dat u culinair verwend wordt met een seizoensgebonden 3-gangen menu. Kom genieten!

Bekijk dit arrangement
Weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Voorjaarsarrangement

Landgoed Altenbroek is de bestemming deze lentemaanden. Wanneer het voorjaar neervalt over de Voerstreek, komt de omgeving weer in bloei en wordt de rust en natuurpracht extra goed ervaren. Wij bieden een heerlijk voorjaars arrangement aan in ons warme en sfeervolle hotel, inclusief welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 1 x dineren in ons restaurant en een top onbijt.

Bekijk dit arrangement
Natuurgebied Voerstreek Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht. U kunt bij ons geweldige fietsen gemaakt voor het heuvelachtige landschap huren. Vraag onze receptie naar informatie.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 4-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleeft.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement
10% Korting!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode van 10% geldig voor uw volgende reguliere reservering. Arrangementen zijn uitgesloten.