Zomer midweek arrangement Landgoed Altenbroek

Zomer midweek arrangement

Summer more, worry less

De zomer doorbrengen bij Landgoed Altenbroek! Vind verkoeling in het dal van de Voerstreek of zoek de zomerse temperaturen op tijdens een bezoek aan een van de leuke steden in de buurt. Er is in ieder geval genoeg om te ontdekken in de omgeving. Tevens kunt u genieten van een drankje op ons terras of een culinair diner in ons restaurant.

Te boeken van 1 juli tot en met 31 september

Boek dit arrangement

Zomer midweek arrangement

  • Aankomst op zondag of maandag, vertrek op donderdag of vrijdag
  • 4 of 5 overnachtingen
  • Luxe ontbijt
  • Inclusief één 3-gangen diner met bijpassende wijnen
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Verrassing op de kamer

Vanaf

€ 415,-

p.p.


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen om 's avonds op een culinaire wijze de dag af te sluiten.

Bekijk dit arrangement
Zomer weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Heerlijk genieten!

Landgoed Altenbroek is de bestemming deze lentemaanden. Wanneer het voorjaar neervalt over de Voerstreek, komt de omgeving weer in bloei en wordt de rust en natuurpracht extra goed ervaren. Wij bieden een heerlijk voorjaars arrangement aan in ons warme en sfeervolle hotel, inclusief welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 1 x dineren in ons restaurant en een top onbijtbuffet.

Bekijk dit arrangement
Natuurgebied Voerstreek Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 3-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement