Landgoed Altenbroek Vijver

Heerlijk genieten!

3-daags Voorjaar arrangement

De pracht van het voorjaar bewonderen? Kom dan genieten bij Landgoed Altenbroek. Ervaar de rust en kom dineren in ons restaurant. Na een wandeling door het mooie natuurgebied in de Voerstreek is het heerlijk 'thuiskomen' in onze luxe kamers. 

Te boeken t/m 31 augustus

Boek dit arrangement

3-daags, 2 nachten

  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen diner met aperitief
  • Een bijpassend drankenarrangement is optioneel
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Verrassing op de kamer

Vanaf

€ 265,-

p.p.


Bekijk onze andere arrangementen

Zomer weekend arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een weekend op Landgoed Altenbroek. Met twee overnachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om even tot rust te komen en weg te dromen in de mooie Voerstreek. Inclusief een 4-gangen diner inclusief bijpassende wijnen om 's avonds op een culinaire wijze de dag af te sluiten.

Bekijk dit arrangement
Zomer weekend arrangement Landgoed Altenbroek

Zomer midweek arrangement

Bij dit arrangement verblijft u een midweek op ons mooie Landgoed. Met vier of vijfovernachtingen biedt dit arrangement u de mogelijkheid om in alle rust de omgeving te ontdekken. Inclusief één 3-gangen diner om 's avonds heerlijk te ontspannen na een bewogen dag.

Bekijk dit arrangement
Zomer midweek arrangement Landgoed Altenbroek

Wandel & Fiets Arrangement

Voel jij je thuis in de natuur en wil je graag op pad gaan met je wandelschoenen of met de fiets? Dan is dit arrangement wellicht iets voor jou. Landgoed Altenbroek bevindt zich midden in een natuurrijke omgeving en is daarmee de geschikte locatie voor een mooie wandeling of een stevige fietstocht.

Bekijk dit arrangement

Culinair Arrangement

Bij dit arrangement overnacht u in een van onze luxe uitgeruste kamers of suites en zit een uitgebreid 3-gangen diner inbegrepen. Het bijpassende wijnarrangement, het aperitief en tot slot de koffie en friandises van het huis zorgen er voor dat u een ware smaaksensatie beleefd.

Bekijk dit arrangement
Culinair arrangement